Εγγραφή

*Συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο. Δεν θα δημοσιεύσουμε τη διεύθυνση email σας.

Συνδεθείτε με την Google Συνδεθείτε με το Facebook

Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας;

← Πίσω στη σύνδεση

Διαγραφή δεδομένων χρήστη

Οδηγός διαγραφής δεδομένων χρήστη

Ο ιστότοπός μας ("Ιστότοπος"), που βρίσκεται στη διεύθυνση oneirokritismou.gr , συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα χρήστη σας σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους ισχύοντες νόμους. Πιστεύουμε ότι έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή.

1. Τύποι δεδομένων

Κατά τη χρήση του ιστότοπου, συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα δεδομένα:

Δεδομένα Facebook

Πληροφορίες από το προφίλ σας στο Facebook (π.χ. όνομα, διεύθυνση email, φωτογραφία προφίλ)

Δεδομένα Google

Πληροφορίες από τον Λογαριασμό σας Google (π.χ. όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φωτογραφία προφίλ)

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και κωδικός πρόσβασης

  • Η δική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρίσατε
  • Κωδικός πρόσβασης (τον αποθηκεύουμε με ασφάλεια ως hash, όχι σε μορφή απλού κειμένου)

Δεδομένα χρήσης

Ενδέχεται να καταγράφουμε τη δραστηριότητά σας στον ιστότοπο (π.χ. αρχεία καταγραφής περιεχομένου, ρυθμίσεις κ.λπ.)

Άλλες πληροφορίες

Εάν έχετε συναινέσει ξεχωριστά στη χρήση πρόσθετων δεδομένων (π.χ. λίστα φίλων, επαφές κ.λπ.), αυτά θα υποβληθούν σε επεξεργασία μόνο με βάση τη συγκατάθεσή σας.

2. Πώς διαγράφουμε δεδομένα;

Α. Διαγραφή απευθείας στον ιστότοπο

  1. Συνδεθείτε στον ιστότοπο:
    • είτε με λογαριασμό στο Facebook,
    • Με έναν λογαριασμό Google,
    • ή χρησιμοποιώντας το email/κωδικό πρόσβασης με το οποίο θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα που σχετίζονται.
  2. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του προφίλ σας ή στη σελίδα ρυθμίσεων απορρήτου (εάν ο ιστότοπος διαθέτει αντίστοιχο μενού).
  3. Επιλέξτε "Διαγραφή λογαριασμού" ή "Διαγραφή δεδομένων" (εάν είναι διαθέσιμο).
  4. Μετά την επιβεβαίωση, θα διαγράψουμε τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στον ιστότοπό σας από τα συστήματά μας το συντομότερο δυνατό.

Β. Διαγραφή μέσω φόρμας επικοινωνίας ή email

Εάν ο ιστότοπος δεν διαθέτει άμεσο κουμπί ή στοιχείο μενού για τη διαγραφή δεδομένων, γράψτε:

Στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: abi@oneirokritismou.gr

Στο περιεχόμενο της επιστολής, παρακαλούμε να διευκρινίσετε:

  • Τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Facebook, Google ή email (διεύθυνση email) που ζητάτε να διαγραφούν
  • Αίτημα διαγραφής όλων των προσωπικών δεδομένων που επεξεργάζεται ο ιστότοπος

Μόλις λάβουμε ένα αίτημα διαγραφής από εσάς, θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό, συνήθως εντός 14 ημερών, και θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας από τα συστήματά μας.

3. Συνέπεια της διαγραφής

Μετά τη διαγραφή δεδομένων:

  • Θα χάσετε την πρόσβαση σε λειτουργίες του ιστότοπου που βασίζονταν στα δεδομένα σας (π.χ. πληροφορίες προφίλ).
  • Ο ιστότοπος δεν αποθηκεύει ούτε επεξεργάζεται πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Η επαναφορά των δεδομένων σας δεν είναι πλέον δυνατή.

4. Διαχείριση/απενεργοποίηση λογαριασμού Facebook, Google και email/κωδικού πρόσβασης

4.1. Λογαριασμός Facebook

Εάν απενεργοποιήσετε ή διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, το Facebook θα σταματήσει αυτόματα να μεταδίδει δεδομένα στον ιστότοπό μας. Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στον ιστότοπό μας θα διαγραφούν επίσης, κάντε ένα από τα δύο:

  • Υποβάλετε ένα αίτημα διαγραφής σε εμάς (περιγράφεται στην Ενότητα 2Β).
  • Συνδεθείτε ξανά στον ιστότοπο (αν είναι δυνατόν) και διαγράψτε τον λογαριασμό σας χειροκίνητα.

4.2. Λογαριασμός Google

Εάν απενεργοποιήσετε ή διαγράψετε τον Λογαριασμό σας Google ή ανακαλέσετε την πρόσβαση ενός ιστότοπου στον Λογαριασμό σας Google (στις ρυθμίσεις ασφαλείας της Google), η Google θα σταματήσει να κοινοποιεί τα δεδομένα σας στον ιστότοπό μας στο μέλλον. Εάν θέλετε επίσης να διαγραφούν τα δεδομένα σας από τον ιστότοπό μας:

  • Υποβάλετε ένα αίτημα διαγραφής σε εμάς (περιγράφεται στην Ενότητα 2Β).
  • Συνδεθείτε ξανά στον ιστότοπο (αν είναι δυνατόν) και διαγράψτε τον λογαριασμό σας χειροκίνητα.

4.3. Λογαριασμός με email και κωδικό πρόσβασης

Αν αποφασίσετε να μην χρησιμοποιείτε πλέον έναν λογαριασμό που βασίζεται σε email/κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

  • Συνδεθείτε στον ιστότοπο και διαγράψτε τον λογαριασμό σας (εάν υπάρχει τέτοιο κουμπί ή μενού).
  • Στείλτε μας ένα email (βλ. ενότητα 2Β) ζητώντας τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

5. Ερωτήσεις και επικοινωνία

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με:

Εγγραφή

*Συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο. Δεν θα δημοσιεύσουμε τη διεύθυνση email σας.

Συνδεθείτε με την Google Συνδεθείτε με το Facebook